Agis zorgverzekering

Over Agis

Vertrouwen is de basis van waaruit Agis werkt. Vertrouwen moet verdiend worden vinden zij. Door inzet, kennis en maatschappelijke betrokkenheid wil Agis een vertrouwde zorgverzekeraar voor zijn klanten zijn. De zorgvraag van de klant is de leidraad. Dat is in een omgeving die sterk verandert en waarvan de zorg steeds complexer wordt niet altijd eenvoudig. Agis wil niet aanbod- maar klantgericht denken en doen. Agis wil inventief en innovatief zijn in zorgoplossingen voor de klant. Hun grote accent ligt op preventie en verbetering van de kwaliteit van zorg.

Agis Basis Combi

Deze combinatie bestaat uit een Internet Basisverzekering van Agis. Waarbij u zorg kunt krijgen van de door Agis gecontracteerde zorgverleners. Agis heeft met bijna alle zorgverleners een overeenkomst gesloten, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het voordeel is dat declaraties rechtstreeks door Agis aan de Zorgverlener worden betaald. In het combi deel zijn opgenomen de vergoedingen die niet in de Basisverzekering zitten. Als er gekeken wordt naar de vergoedingen, zou dit pakket uitstekend geschikt zijn voor u als u alleen bent of met partner, gezinnen zonder kinderen of oudere kinderen boven de 18 jaar. Dit laatste omdat vergoedingen voor Orthodontie niet in dit pakket zijn opgenomen.

Agis Compactpolis

Voor jongeren en iets ouderen, die fit en gezond zijn is dit een goedkope aanvulling op de basisverzekering. Er zit in wat u nodig heeft en meer eigenlijk niet. Wilt u de wereld rond en u vraagt zich, hoe zit het als mij iets gebeurd, geen zorgen, het zit in dit pakket. Wilt u weten of u inderdaad fit en gezond bent, de kosten van uw check up worden gedeeltelijk al door dit pakket vergoed. Controles bij de tandarts, een groot deel daarvan valt al onder de dekking van deze polis. Even vertild met iets beuren, de fysiotherapeut helpt u weer op weg.

Agis Compleetpolis

Voor de iets oudere jongeren, jonge gezinnen en stellen is dit een prima polis. De anticonceptie in deze polis is goed verzorgd. Wilt u alternatief gezond worden, ook hierin zijn vergoedingen opgenomen in deze polis. Zitten uw kinderen op de middelbare school en vindt de tandarts, dat een bezoek aan de orthodontist nodig is. Deze polis vergoed een deel van de gemaakte kosten. Een bril of lenzen de Compleetpolis kent er een vergoeding voor. Voor de meesten zal dit de polis zijn, die in evenwicht is tussen premie en vergoeding.

Agis Comfortpolis

Wilt u een betere vergoedingsdekking en daar niet heel veel voor betalen, dan is de Comfortpolis voor u een prima oplossing. Een polis voor de man/vrouw en het gezin met oudere kinderen met vergoedingen die daarop aansluiten. Er zijn hogere vergoedingen voor diverse zaken die voor u van belang zijn. De vergoeding voor orthodontie is aangepast aan wat u nodig heeft met oudere kinderen. De fysiotherapie wordt volledig vergoed. Ook de  alternatieve geneeswijze en geneesmiddelen  krijgen in deze polis meer aandacht. Bent u toe aan een eerste bril er is aan gedacht.

Agis Comfortpluspolis

De naam zegt het al plus, alles net wat meer. De vergoedingen zijn allemaal hoger dan in de comfortpolis. Binnen de normale grenzen van wat u kan overkomen of waar u mee te maken krijgt als zorg, deze polis vergoedt het. De maandpremie die u ervoor betaald is uiteraard ook hoger dan die van de Comfortpolis, daar staat tegenover dat ook de vergoeding behoorlijk hoger zijn. De polis is net als de Comfort polis voor de wat oudere man/vrouw of het gezin met de wat oudere kinderen die wat betreft hun leeftijd aan het eind zijn van hun middelbareschoolopleiding, die nog onder de 18 zijn en hun bezoek aan de orthodontist nog niet afgerond hebben.

Agis Gezinspolis

Heeft u een gezin met jongere of al oudere kinderen onder de 18. Dan is deze polis speciaal op u afgestemd. Alle zorg die een gezin nodig heeft vindt u in dit pakket. Als u kijkt naar wat er vergoed wordt is de premie aantrekkelijk. Als gezin komt er vaak een moment dat u maken krijgt met  ogen van uw kinderen die gecorrigeerd moeten worden of een orthodontist, deze polis biedt daarvoor een goede dekking. Voor de meeste niet chronische fysiotherapie behandelingen, zoals een sportblessure of je vertild hebben is het prima geregeld. Kortom een polis die uw gezin de zorg biedt die nodig is.

Agis 50+ actief polis

Het gezegde is je bent jong en wilt wat. De ouderen van nu, doen hier beslist niet voor onder.Daarom heeft Agis een polis voor de actieve 50 plusser. Het meeste waar u als oudere mee te maken kunt krijgen, daar heeft Agis aan gedacht.  En verstapt u zich een keer of heeft u pijn na het sporten en het gaat niet over, de kosten voor de fysiotherapeut worden tot 18 behandelingen in de 50 + actief polis vergoed. Ook de serieuzere klachten hebben zorg aandacht in deze polis en bieden u dekking op dat gebied.

Agis Tandzorg

Agis biedt 3 aanvullende tandartsverzekeringen oplopend in premie, maar ook oplopend in hetgeen vergoed wordt. De vergoedingen zijn van € 250,- tot € 1.000,- afhankelijk van het gekozen pakket en van de kosten die u maakt, wordt 75% tot het gekozen bedrag vergoed.

Meer informatie

Kijkt u voor het complete overzicht en meer informatie bij: Agis zorgverzekering.

Meer interessante artikelen

Discussieer mee!