War Child

Zorgverzekering.net zet zich in voor oorlogskinderen

728x90_v4

Zorgverzekering.net gaat vanaf oktober 2013 geld inzamelen voor War Child Nederland. Gezamenlijk met de partners van Zorgverzekering.net start per 1 oktober de campagne Zorgverzekering.net voor War Child. Consumenten vinden op Zorgverzekering.net een onafhankelijke vergelijking en informatie over zorgverzekeringen. Voor iedere overstapper doneert Zorgverzekering.net 5 EURO aan War Child. Een oorlogskind kan voor 12 EURO al deelnemen aan één van de programma’s van War Child, zoals een creatieve drumworkshop. Voor iedere 2,5 overstapper helpt Zorgverzekering.net dus een oorlogskind!

Judith Bouwman, actiecoördinator War Child vindt het een mooi initiatief: “Wij vinden het fantastisch dat Zorgverzekering.net zich inzet voor War Child! Ze helpen er veel oorlogskinderen mee en dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Ze zijn erg betrokken bij ons werk en maken met deze actie echt een verschil.”

Remko Allertz, algemeen directeur Rocket Prospects en initiatiefnemer Zorgverzekering.net: “Het werk van War Child is enorm belangrijk. In een wereld met steeds meer conflicten hebben kinderen in deze gebieden het nakijken, het programma van War Child biedt deze kinderen een veilige omgeving en helpt kinderen hun oorlogservaringen te verwerken. In 2012 waren dit ruim 340.000 kinderen en onderzoeken wijzen uit dat War Child werkt. De actualiteiten in het Midden-Oosten maken initiatieven als War Child onmisbaar. War Child vangt Syrische vluchtelingenkinderen op in Noord Libanon en biedt hen een veilige plek om te spelen. Een Child Friendly Space. Daarom verdient War Child de volledige steun van onze medewerkers, onze partners en onze klanten.”

Marketingvergoeding voor War Child

Zorgverzekering.net krijgt een marketingvergoeding van de zorgverzekeraar voor iedereen die overstapt via de website. Deze vergoeding kan per verzekeraar verschillen maar heeft geen invloed op de resultaten in de vergelijker. Per overstapper via Zorgverzekering.net doneert Zorgverzekering.net 5 EURO aan War Child. Daarnaast toont Zorgverzekering.net een compleet en onafhankelijk overzicht van de beste en goedkoopste zorgverzekeraars. De consument is dus altijd verzekerd van de beste deal en steunt de actie enkel en alléén door via Zorgverzekering.net over te stappen. Deze actie wordt dus niet in rekening gebracht door een hogere premie!

Hoe kan jij ons helpen?

Deel dit bericht op socialmedia of mail de site like-knopZorgverzekering.net naar je vrienden. Werk je voor een bedrijf of wil je onze actie steunen, dan kan je contact opnemen met het campagneteam van Zorgverzekering.net voor War Child. Stuur dan een mail naar sophie@zorgverzekering.net.

Bedankt!

Team – Zorgverzekering.net voor War Child