Dienstenwijzer

Dienstenwijzer van zorgverzekering.net

Wie is Zorgverzekering.net?

Zorgverzekering.net is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor zorgverzekeringen. Op de website Zorgverzekering.net informeren wij consumenten over actualiteiten, de goedkoopste zorgpremies en relevante informatie die een consument nodig heeft om een goede keuze te maken voor een zorgverzekering. Wij benadrukken dat geen enkele zorgverzekeraar enige invloed kan uitoefenen op de inhoud van de website en Zorgverzekering.net daardoor volledig objectief de consument kan bedienen/informeren.

Zorgverzekering.net staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 61540943, daarnaast staat Zorgverzekering.net onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12020777.

Wat doen wij?

Zorgverzekering.net is dé vergelijkingswebsite voor zorgverzekeringen. Op basis van een aantal gegevens en keuzes die u als consument invult wordt een selectie gemaakt van de goedkoopste zorgverzekering. Na deze selectie kunt u verdere aanpassingen doen zodat de meest passende zorgverzekering wordt geselecteerd, daarna kunt u de zorgverzekering afsluiten bij de geselecteerde zorgverzekeraar,

Zorgverzekering.net ondersteunt bij het vergelijken van verschillende zorgverzekeraars. Als de consument de geselecteerde zorgverzekering aanvraagt, zorgt Zorgverzekering.net dat de gegevens worden doorgestuurd naar de geselecteerde zorgverzekeraar zodat de zorgverzekering definitief afgesloten kan worden. Er wordt hierbij bemiddelt tussen de consument en de zorgverzekeraar, er wordt geen persoonlijk advies verstrekt. De definitieve keuze voor een zorgverzekering maakt de consument zelf.

De zorgverzekeraar waar de zorgverzekering wordt afgesloten zorgt voor de afhandeling en de beëindiging van de oude zorgverzekering. Als de consument na het afsluiten van de zorgverzekering vragen heeft over het oversluiten, de polis of wil claimen op de verzekering dan is de zorgverzekeraar het aanspreekpunt.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Op de website van Zorgverzekering.net worden de zorgverzekeraars getoond waarvan de actuele productinformatie is ontvangen en waarvoor Zorgverzekering.net een vergoeding ontvangt als door bemiddeling van Zorgverzekering.net een zorgverzekering wordt afgesloten. De volgende zorgverzekeraars zijn in de vergelijker opgenomen: Univé, Menzis, De Friesland zorgverzekeraar, Anderzorg, Ditzo, FTBO, Kiemer zorgverzekeraar, ZilverenKruis Achmea, PNO Zorg, Ohra, Delta Lloyd, Salland ZorgDirect, Salland Zorgverzekeringen.

Hoe worden wij betaald?

Vergelijken op de site van Zorgverzekering.net is gratis. Wij ontvangen een éénmalige vergoeding van de verzekeraar wanneer een zorgverzekering tot stand komt door de bemiddeling van Zorgverzekering.net. Deze vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en varieert tussen 35 euro en 70 euro per afgesloten verzekering. Dat deze vergoedingen kunnen verschillen per zorgverzekeraar heeft geen invloed op de getoonde zorgverzekeringen aan de consument

Neem contact met ons op?

Zorgverzekering.net

info@zorgverzekering.net

telefoon: 088-7772390

Onze medewerkers

Onderzoeksjournalist Zorg | Student | Freelance journalist | chaoot | gek op muziek, chocolade, radio en Groot-Brittannie | neemt de zorg in Nederland graag onder de loep
Redacteur zorg - 21 jaar - (freelance) journalist - geeft te veel geld uit - houdt van wijn en mannen in pak - is lichtelijk sarcastisch.
Onderzoeksjournalist Zorg
Redacteur zorg. Student, journalist, digitale jongen met een liefde voor analoog. Gericht op de toekomst (van de Journalistiek).
Redacteur Zorg | Mijn naam is Liza Boekhoudt en ik ben derdejaars student journalistiek. In de toekomst zou ik graag veel willen schrijven, het liefst voor de krant. Daarnaast wil ik me ook richten op beeldende journalistiek, bijvoorbeeld door nieuwsitems te produceren.
Redacteur zorg - 20 jaar - (freelance) journalist die zich het liefste bezig houdt met onderzoeksjournalistiek - liefde voor lekkere wijn.
Als laatstejaars journalistiekstudente wil ik mij op zoveel mogelijk vlakken oriënteren, waarvoor ik bij Zorgverzekering.net op het goede adres ben. Naast het feit dat het schrijven over zorg relevant is, juist nu de zorgverzekeringen zo onder de loep liggen, spijker ik mijn kennis over gezondheid, zorg en vergoedingen ook bij.
Research redactie Zorg. Matthijs is een jonge allround journalist. Volgt de ontwikkelingen rondom de zorg op de voet. Schrijft ook over biologische landbouw, sport en lifestyle.
Redacteur zorg dossiers
Redacteur Zorg | 20 | journalistiek | #SvJ | blogger | gemaakt in de polder | accepteert cookies
Redacteur zorg dossiers