Lokkertjes van de zorgverzekeraars 2014

In 2014 worden er door de zorgverzekeraars minder cadeaus en kortingen weggegeven. Dat komt door de fors verlaagde premies van de zorgverzekeringen in 2014. Wanneer je de zorgverzekering 2014 vergelijkt, is het goed om te weten bij welke verzekeraars je welke kortingen kunt krijgen. Daarom zette Zorgverzekering.net alle lokkertjes van de verzekeraars bij elkaar in één overzicht.

Infographic lokkertjes zorgverzekeraars 2014

Er zijn in 2014 slechts enkele verzekeraars waar je bij het afsluiten van een zorgverzekering een iPad of bijvoorbeeld een fiets kunt winnen. Bij andere verzekeraars kun je een beloning krijgen wanneer je nieuwe verzekerden aandraagt. Daarnaast zijn er verzekeraars die bijvoorbeeld stapelkorting aanbieden (Bewuzt, Ohra, CZ en Zekur). Hier geldt: hoe meer aanvullende pakketten of andere verzekeringen je bij dezelfde aanbieder neemt, hoe meer korting je krijgt.

Sommige verzekeraars bieden enkel kortingen op brillen, contactlenzen of hulpmiddelen. Andere verzekeraars bieden weer een standaard kortingspercentage wanneer je een aanvullende verzekering afsluit. Maar let op: wanneer zo’n korting geldig is voor iedereen, komt het er eigenlijk op neer dat de prijs van een dergelijk aanvullend pakket dus standaard lager is.

Wanneer je op zoek bent naar een zorgverzekering 2014, let dan niet alleen op de premie en de dekking, maar kijk voordat je je keus maakt ook even in dit overzicht van alle lokkertjes van de zorgverzekeraars. Doe er je voordeel mee!