ZEKUR

ZEKUR

Net als Univé Zorg, VGZ, IZA, VNG en UMC valt ZEKUR Zorg onder Univé. ZEKUR Zorg richt zich op jongeren die een lage premie willen betalen.

Aanvullend verzekeren

Het basispakket van ZEKUR Zorg is Gewoon ZEKUR. Wil je je ook aanvullend verzekeren? Dat kan met het pakket Extra ZEKUR.

Extra ZEKUR

Met het Extra ZEKUR pakket ben je aanvullend verzekerd voor onder andere fysiotherapie, brillen en contactlenzen, anticonceptie en buitenlandvaccinaties. Ook zijn met deze aanvullende verzekering de meeste kosten voor tandheelkundige zorg door tandarts, mondhygiëniste of tandprotheticus gedekt (75% tot €500,- per jaar). Het gaat dan om de meest voorkomende behandelingen als preventieve controle, vullingen, kiezen trekken en gebitsreiniging. De kosten voor orthodontie worden niet vergoed.

Extra’s

Wanneer je het aanvullende verzekeringspakket Extra ZEKUR afsluit, krijg je er een gratis doorlopende reisverzekering (werelddekking voor 180 dagen) bij. Bovendien krijg je ook een Visa Greencard ter waarde van €15,- per jaar. De CO2-uitstoot die wordt veroorzaakt door de aankopen die je met deze creditcard doet, wordt bijvoorbeeld gecompenseerd door het planten van nieuwe bomen. Ook krijg je bij deze kaart een gratis aankoopverzekering. Daarmee zijn je aankopen tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen beschadiging, diefstal en verlies.

Direct online afsluiten