Ditzo

Ditzo is onderdeel van ASR, net als de Amersfoortse, Europeesche verzekeringen en Ardanta.

Aanvullende pakketten

Ditzo biedt in 2015 keus uit een aantal aanvullende pakketten bovenop de basisverzekering.

1. ZorgGoed (€5.50 p. maand)

Het aanvullende pakket ZorgGoed van Ditzo biedt vergoedingen voor de kosten van fysiotherapie (tot 9 behandelingen per jaar), anticonceptie (maximaal €30,- per jaar) en medische hulp in het buitenland.

2. ZorgBeter (€8.85 p. maand)

Met het pakket ZorgBeter krijg je een hogere vergoeding voor anticonceptie. Het pakket biedt ook vergoedingen voor fysiotherapie (9 behandelingen per jaar) . Daarnaast zijn er aanvullende vergoedingen voor de kosten van medische hulp in het buitenland, zwangerschap en bevalling, alternatieve geneeswijzen en orthodontie.

3. ZorgBest (€24.25 p. maand)

Het ZorgBest pakket van Ditzo biedt je extra vergoedingen voor fysiotherapie (18 behandelingen per jaar), alternatieve geneeswijzen, anticonceptie (100% dekking) en sterilisatie. Daarnaast zijn er vergoedingen voor preventieve cursussen en vaccinaties.

Tandartsverzekering en bril- en lenzenabonnement

Naast deze aanvullende pakketten kun je je bij Ditzo ook aanvullend verzekeren voor tandartskosten en/of een bril- en lenzenabonnement. Deze kun je bovenop je basisverzekering en/of aanvullende verzekeringen nog erbij kiezen.

1. TandGoed (€9.25 p. maand)

Met het TandGoed pakket ben je aanvullend verzekerd voor de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen en specialistische ingrepen als een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van bruggen. Dit pakket vergoedt 75% tot €250,- per jaar.

2. TandBeter (€14.50 p. maand)

Het aanvullende pakket TandBeter vergoedt de meeste tandheelkundige kosten en de meest voorkomende specialistische ingrepen voor 100% tot €250,- per jaar.

3. TandBest (€26.50 p. maand)

Met TandBest kies je voor maximale dekking van de kosten voor normale behandelingen voor 100% tot een maximum van €500,- per jaar. Overige behandelingen worden voor 75% tot  €500,- per jaar vergoed.

4. Bril- en lenzenabonnement (€4.25 p. maand)

Bij Ditzo kun je ook kiezen voor een bril- en lenzenabonnement. Daarmee krijg je €100,- korting op de aanschaf van een complete bril of een jaarpakket lenzen bij Eyewish Groeneveld Opticiens. Daarnaast krijgt ieder kind dat meeverzekerd is ook €100,- korting op een kinderbril met ontspiegelde glazen.

Direct online afsluiten