Delta Lloyd

Officieel is Delta Lloyd een financiële dienstverlener, die onder andere hypotheken en spaarrekeningen uitgeeft en behoort tot de Delta Lloyd Groep. Delta Lloyd verleent hiernaast ook zorgverzekeringen. Naast de standaard basisverzekering kunt u zich in 2015 bij Delta Lloyd aanvullend verzekeren bij zes verschillende modules. Deze bestaan uit; Start, Extra, Compleet, Comfort, Top en Zilver.

Aanvullende verzekeringen

1. Start – €13,90

Met de Delta Lloyd Start verzekering vergoedt u zich voor twee belangrijke zaken. U vergoedt zich voor spoedeisende hulp in het buitenland en u krijgt zes behandelingen bij de fysiotherapeut geheel vergoed. Voor deze verzekering wordt er niet eerst naar uw medische achtergrond gekeken, waardoor u dus direct een Delta Lloyd Start verzekering af kunt sluiten.

2. Extra – €25,90

Bij Delta Lloyd Extra krijgt u ook gehele dekking voor spoedeisende medische hulp in het buitenland en krijgt u 3 extra fysiotherapie behandelingen meer vergoed, dan bij de Delta Lloyd Start verzekering. Naast deze vergoeding krijgen jongeren tot 18 jaar, 80 procent van de kosten tot maximaal 1000 euro bij de orthodontist vergoed. Ook krijgt u alternatieve geneeswijzen vergoed tot een bedrag van 250 euro of 50 euro per dag. Mocht u medische hulpmiddelen nodig hebben dan krijgt u deze vergoed tot een bedrag van maximaal 500 euro.

3. Compleet – €39,80

Bij de Delta Lloyd Compleet verzekering krijgt u ongeveer het dubbele vergoed, als bij de Delta Lloyd Extra. Zo krijgt u voor de orthodontist 80 procent vergoed van de kosten tot 1750 euro, krijgt u maar liefst 27 behandelingen bij de fysiotherapeut en wordt de eigen bijdragen van medische hulpmiddelen vergoed tot een prijs van maximaal 1000 euro!

Verder zit er in de Compleet zorgverzekering de garantie op vergoeding voor spoedeisende medische hulp in het buitenland en krijgt u voor uw aanschaf van brillen of lenzen 100 euro vergoed, per twee jaar.

4. Comfort – €61,20

Ook bij Delta Lloyd Comfort zorgverzekering bent u vergoed voor spoedeisende medische hulp in het buitenland en krijgt u 36 behandeling bij de fysiotherapeut. De Comfort verzekering verschilt niet erg van de Compleet verzekering van Delta Lloyd, die hierboven is beschreven, er zijn echter wat prijsverschillen. Het enige echte verschil zijn de kosten van de orthodontist. Deze krijgt u vergoed tot een maximale prijs van maar liefst 2250 euro. Een flink verschil en dus erg aantrekkelijk als uw kind vaak naar de orthodontist moet. De vergoeding van de eigen bijdragen voor medische hulpmiddelen bedraagt hier 1500 euro.

5. Top – €142,15

Als u zich helemaal nergens zorgen om wilt maken is de Delta Lloyd Top verzekering uitermate geschikt voor u. Bij deze verzekering krijgt u voor de meeste gevallen een volledige vergoeding voor de kosten tot maximaal het marktconforme tarief. Dit is in deze verzekering zo bij de fysiotherapeut, eigen bijdrage medische hulpmiddelen, spoedeisende zorg in het buitenland en orthodontie tot 18 jaar. Daarnaast krijgt u 750 euro vergoed voor de aanschaf van lenzen of een bril, per twee jaar en kunt u vaker volledig vergoed een bezoek brengen aan de psycholoog of psychiater.

6. Zilver – € 23,20

Bij de Delta Lloyd Zilver verzekering zit wel een erg prettige tandartsvergoeding inbegrepen. U krijgt namelijk voor kosten die oplopen tot 250 euro, maar liefst 75% vergoed. En dit is niet alleen voor jongeren, dit geldt juist voor mensen van boven de 18 jaar. Bij de Delta Lloyd Zilver zorgverzekering krijgt u de kosten van brillen of lenzen tot een maximaal bedrag van 100 euro per twee jaar vergoed. Voor alternatieve geneeswijzen geldt hiervoor een bedrag van 200 euro of maximaal 25 euro per dag. Fysiotherapiekosten worden voor maximaal 400 euro per jaar vergoed.

Tandartsverzekeringen

Delta Lloyd TandenGaaf 100%

De TandenGaaf tandartsverzekering vergoedt een bezoek aan de tandarts voor onder andere een controle, het vullen van gaatjes, het schoonmaken van uw gebit, röntgenfoto’s en verdovingen. Het bleken van tanden wordt niet vergoed door de TandenGaaf verzekering van Delta Lloyd. U kunt zelf kiezen tot welk bedrag u jaarlijks vergoed wilt krijgen: € 250,-, € 500,-, € 1000,- of € 1500,- euro per jaar. Om in aanmerking te komen voor de twee meest uitgebreide tandartsverzekeringen heeft u een verklaring van uw tandarts nodig.

  • TandenGaaf 250 (€ 18,70 p.m.)
  • TandenGaaf 500 (€ 30,60 p.m.)
  • TandenGaaf 1.000 (€ 47,25 p.m.)
  • TandenGaaf 1.500 (€ 65,30 p.m.)

Medische achtergrond

Bij geen enkele aanvullende zorgverzekering van Delta Lloyd wordt er gekeken naar uw medische achtergrond. Er vindt geen medische selectie plaats. U kunt vrijwel direct uw zorgverzekering afsluiten bij Delta Lloyd.

Direct online afsluiten