czdirect

CZ Direct is de jongerenverzekering van CZ. De zorgverzekeraar profileert zich met de volgende punten: alles zelf online regelen, alleen betalen voor zorg die je nodig hebt en gemakkelijk overstappen. Met een zorgverzekering bij CZ Direct heb je keuze uit zorgverleners waar de verzekeraar een contract mee heeft.

Omdat CZ Direct een verzekeraar voor jongeren is, houden ze de pakketten lekker overzichtelijk met een dekking voor zorg waar jonge mensen ook daadwerkelijk mee te maken hebben. Geen aparte tand- en oogverzekering, maar gewoon drie duidelijke aanvullende pakketten die met al deze zaken rekening houden.

Aanvullende verzekeringen

Bij CZ Direct kunt u in 2015 kiezen voor verschillende verzekeringspakketten. U kunt het basisverzekeringspakket aanvullen met: 1. CZdirect Budget CZdirect Budget is de goedkoopste aanvullende verzekering van CZ Direct. De polis kost €4,95 per maand en dekt onder andere fysiotherapie (tot 9 behandelingen), tot 100 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen en 75 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen. 2. CZdirect Basic Czdirect Basic is de tweede aanvullende verzekering van CZ Direct en vergoedt ook deels tandartskosten. De polis kost €12,25 per maand en dekt onder andere fysiotherapie (tot 12 behandelingen), tot 200 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen, 100 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen en tot 250 euro voor tandartskosten buiten de basisverzekering om. 3. CZdirect Extra CZdirect Extra is de derde en aanvullende verzekering van CZ Direct en vergoedt het meeste. De polis kost €26.00 per maand en dekt onder andere fysiotherapie (tot 18 behandelingen), tot 300 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen, 150 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen en 75 procent tot maximaal 500 euro voor tandartskosten buiten de basisverzekering om.

Direct online afsluiten