Anderzorg

Anderzorg is onderdeel van Menzis. Dat betekent dat u de keus heeft uit het landelijke netwerk van zorgaanbieders van Menzis. Het internetlabel Anderzorg richt zich op jongvolwassenen die kiezen voor gemak en snelheid. Anderzorg heeft als missie een lage premie te bieden zonder in te leveren op kwaliteit van de zorg.

Aanvullende verzekeringen

Bij Anderzorg kunt u in 2015 kiezen voor verschillende verzekeringspakketten. Het basisverzekeringspakket kunt u aanvullen met:

1.      Anderzorg Budget

Anderzorg Budget is een aanvullende- en tandartsverzekering in één. Met deze verzekering bent aanvullend verzekerd voor fysiotherapie (tot 9 behandelingen), tandheelkunde (75% tot een maximum van €250,-) en heb je bovendien volledige buitenlanddekking. Voor €10,25 per maand heeft u een Anderzorg Budget.

2.      Anderzorg Jong

Dit pakket is geschikt voor studenten maar ook voor iedereen die zich nog jong voelt. Binnen het pakket van Anderzorg Jong valt onder andere 9 behandelingen fysiotherapie. Ook spoedeisende hulp in het buitenland en 100% voor consulten bij de tandarts en 80% bij veelvoorkomende behandelingen zoals vullingen en wortelkanaalbehandelingen wordt vergoed. Tot €100,- euro worden billen of lezen vergoed per 2 kalenderjaren en krijgt u €50,- vergoed aan voorbeoedsmiddelen. Tot slot heeft u 80% aan alternatieve geneeswijzen- en middelen tot €200,- vergoed. Anderzorg Jong kost €15,75 per maand.

3.      Anderzorg Extra

Met Anderzorg Extra bent u het meest uitgebreid verzekerd. U bent verzekerd voor fysiotherapie (maximaal 9 behandelingen), tot €150,- voor brillen of contactlenzen per 2 kalenderjaren, aa en u krijgt €50,- vergoed aan voorbehoedsmiddelen. Ook krijgt u een vergoeding voor 80% alternatieve geneeswijzen- en middelen tot een maximum van €400,-.  aanvullende psychologische zorg en sport medisch advies. Bij Anderzorg Extra krijg je ook een volledige vergoeding van de kosten voor vervoer bij ziekte, ongeval of overlijden in het buitenland. Tot slot biedt Anderzorg Extra een vergoeding voor 2 uur dieetadvies. Anderzorg Extra vergoedt geen tandheelkunde. Deze verzekering heeft u voor €13,65 per jaar.

4.      Anderzorg Tand

Met de aanvullende tandartsverzekering van Anderzorg ben je verzekerd voor de meest voorkomende behandelingen, zoals consulten (100%), vullingen en verdovingen en het laten weghalen van tandsteen (80%). Ook vergoedt Anderzorg Tand orthodontie vanaf 18 jaar tot €1000,- voor de gehele verzekeringsduur. Deze tandartsverzekering kost €17,85 per maand.

5. Anderzorg Extra + Tand

Als u voor de meest uitgebreide combinatie van een aanvullende- en tandartsverzekering wilt gaan, dan is Anderzorg Extra +  Tand geschikt. Met deze verzekering krijgt u de meest voorkomende behandelingen, zoals consulten (100%), vullingen en verdovingen en het laten weghalen van tandsteen (80%). Ook vergoedt de verzekering orthodontie vanaf 18 jaar tot €1000,- voor de gehele verzekeringsduur. Daarnaast krijgt u 9 fysiotherapie behandelingen, spoedeisende medische zorg in het buitenland, €150,- voor brillen of lenzen per 2 kalenderjaren. Bovendien heeft u recht op €50,- aan voorbehoedsmiddelen, 80% aan alternatieve geneeswijzen- en middelen tot €400,-. Tot slot kent de verzekering een vergoeding voor 2 uur dieetadvies. Anderzorg Extra + Tand heeft u voor €31,50 per maand.

Direct online afsluiten