Zilveren Kruis behoort met onder andere, ZieZo, FBTO en Interpolis tot de zorgverzekeraars van Achmea. De verzekering is met ruim 3,4 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Naast ervoor te zorgen dat u elke dag toegang heeft tot de beste zorg, maakt Zilveren Kruis goede afspraken over de kwaliteit én prijs van behandelingen met zorgverleners, zoals ziekenhuizen en zelfstandige klinieken. Hierdoor blijft de premie betaalbaar.

Zilveren Kruis biedt naast individuele verzekeringen (voor consumenten) ook collectieve verzekeringen (voor bedrijven). De basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg, zoals de behandeling door de huisarts of in het ziekenhuis. Als u zich wilt verzekeren tegen andere kosten, dan kiest u voor een aanvullende verzekering die past bij uw situatie. Hebt u bijvoorbeeld een bedrijf en wilt u uw medewerkers een goede collectieve zorgverzekering bieden? Zilveren Kruis biedt deze verzekeringen op maat, waarbij uw medewerkers korting kunnen krijgen op hun premie.

Basisverzekering

Zilveren Kruis heeft drie basisverzekeringen. De duurste verzekering is Beter Af Exclusief voor 91,48 euro. Bij deze verzekering krijgt u meer persoonlijke aandacht en speciale services. De andere verzekering Beter Af is de meest gekozen basisverzekering, voor 82 euro. De goedkoopste verzekering is Beter Af Selectief, voor 78,20 euro. Hier regelt u zelf uw zaken online en krijgt u hulpmiddelen via een select aantal leveranciers. De Beter Af Selectief polis is al verkrijgbaar van 62,29 euro per maand. Dit is de laagste premie die tot nu toe bekend is en deze geldt bij een maximaal eigen risico van 860 euro en met een collectiviteitskorting van 5 procent.

Aanvullende verzekering

U kunt uit vier aanvullende verzekeringen kiezen bij Zilveren Kruis. De prijzen van de aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis Achmea verschillen per leeftijdsklasse. De hieronder genoemde (goedkoopste) premies gelden voor verzekerden van 18 t/m 29 jaar.

1. Beter Af Plus Vier Sterren, vanaf 35,35 euro.

In dit pakket krijgt u voor € 250,- per 3 jaar brillen en lenzen krijgt en korting bij diverse opticiens. Daarnaast krijgt u voor € 840,- per jaar voor alternatieve geneeswijzen. Ook zijn alle behandelingen voor fysiotherapie in een jaar vergoed

2. Beter Af Plus drie Sterren, vanaf 18,50 euro. In dit pakket krijgt u voor  € 150,- per 3 jaar voor brillen en lenzen en korting bij diverse opticiens. Daarnaast krijgt u voor € 640,- per jaar voor alternatieve geneeswijzen. Hier zijn 27 behandelingen fysiotherapie per jaar vergoed.

3. Beter Af Plus twee sterren, vanaf 11,35 euro.

In dit pakket krijgt u voor € 100,- per 3 jaar voor brillen en lenzen en korting bij diverse opticiens. Daarnaast krijgt u voor alternatieve geneeswijzen € 440,- per jaar en worden 12 behandelingen bij de fysiotherapie per jaar vergoed.

4. Beter Af Plus een ster, vanaf 6,55 euro.

In dit pakket krijgt u korting voor brillen en lenzen bij diverse opticiens, krijgt u voor € 240,- per jaar een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen en worden 6 behandelingen bij de fysiotherapie per jaar vergoed.

Tandartsverzekering

Bij Zilveren Kruis kunt u voor vier verschillende tandartsverzekeringen kiezen. Ook bij de tandartsverzekeringen maakt Zilveren Kruis onderscheid in leeftijdsgroepen. De hieronder genoemde premies zijn de goedkoopste premies en deze gelden voor verzekerden tussen de 18 en 29 jaar.

1. Beter Af Tandarts vier sterren, vanaf 41,60 euro per maand

Met de meest uitgebreide tandartsverzekering van Zilveren Kruis krijgt u alle tandheelkundige behandelingen voor 100% vergoed, in totaal tot een maximumbedrag van 1.250 euro.

2. Beter Af Tandarts drie sterren, vanaf 27,70 euro per maand

Met deze aanvullende tandartsverzekering krijgt u tandheelkundige behandelingen zoals consulten, mondhygiëne, vullingen, het trekken van tanden en kiezen voor 100% vergoed en overige tandheelkundige behandelingen voor 75% tot een maximum totaalbedrag van 1.000 euro.

3. Beter Af Tandarts twee sterren, vanaf 16,45 euro per maand

De twee sterren tandartsverzekering vergoedt consulten, mondhygiëne, vulling en tanden en kiezen die getrokken moeten worden voor 100%. Overige tandheelkundige behandelingen worden vergoed voor 75% tot een totaal maximumbedrag van 500 euro.

4. Beter Af Tandarts een ster, vanaf 12,25 euro per maand

De goedkoopste tandartsverzekering van Zilveren Kruis biedt je een dekking van 100% voor onder andere consulten, mondhygiëne en trekken van tanden en kiezen. Andere behandelingen worden vergoed tot 75%. Beide typen behandelingen samen worden vergoed tot maximaal 250 euro.

Collectieve zorgverzekering

Zilveren Kruis is de grootste verzekeraar in een collectieve zorgverzekering. Daarmee heeft een u lagere premie. Dat komt doordat deze is afgesloten voor een hele groep mensen.

Collectieve zorgverzekeringen zijn er niet alleen voor medewerkers van bedrijven: bij Zilveren Kruis kunt u kiezen uit nog veel meer collectiviteiten. Zo zijn er kortingen voor studenten, zzp’ers, ambtenaren en sporters. Voetbalt u bijvoorbeeld bij een sportclub? Dan krijgt u korting via de KNVB.

Basisverzekeringen

Zorg en Zekerheid biedt in 2015  twee basisverzekeringen die hieronder toegelicht worden. Beide polissen garanderen zorg zoals deze is vastgesteld door de overheid.

1. Basisverzekering Zorg Zeker Polis

Deze basisverzekering is er een waar de zorg zoveel mogelijk in natura wordt geregeld. Hierdoor kunnen lagere kosten en een gunstige premie gewaarborgd worden. Zorg in natura houdt feitelijk in dat de rekening rechtstreeks naar Zorg en Zekerheid gaat en dus niet eerst naar u. Voor deze polis betaalt u €101,95 per maand. Hoe hoger uw eigen vrijwillig eigen risico, hoe lager de premie is. Deze polis vergoedt onder andere geneeskundige zorg, revalidatie, orgaantransplantatie, mondzorg, geestelijke gezondheidszorg en IVF.

2. Basisverzekering Zorg Vrij Polis

Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van de Zorg Zeker Polis. Als u hier voor kiest, betekent dat eigenlijk dat u liever alles zelf regelt. Ook als deze verzekeraar zelf geen zorgverlener gekozen heeft en een contract dus ontbreekt, krijgt u de ziektekosten vergoed. Ook hier geldt dat de premie aantrekkelijker wordt naarmate uw eigen risico hoger is. In principe worden hier dezelfde zaken vergoedt als bij de andere verzekering. Deze verzekering kost €104,45 per maand.

Aanvullende verzekeringen

1. AV-Sure

Deze verzekering is bedoeld voor jonge mensen. Dat is te zien in de prijs én in de dekking. Zo wordt anticonceptie bijvoorbeeld volledig vergoed en is er ook een extra lange buitenlanddekking. Voor deze aanvullende verzekering betaalt u €15,90 per maand.

2. AV-GeZZin

Dit pakket bestaat uit de basisverzekering en daarnaast is zelfs de tandarts meeverzekerd. Gezinnen zijn de grootste afnemer van deze verzekering, en daar is ook een goede reden voor. Zo wordt orthodontie ruimschoots vergoed en krijgt u een vergoeding voor sport- of zwemlessen voor kinderen. Dit complete pakket is te verkrijgen vanaf €43,50 per maand en de kinderen zijn gratis meeverzekerd.

3. GeZZinspakket Compact

Dit pakket bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering voor gezinnen. Bovendien zijn de kinderen gratis meeverzekerd. De belangrijkste vergoedingen binnen dit pakket zijn onder andere: 100 procent vergoeding van orthodontie en buitenlanddekking. U betaalt €20,95 per maand.

4. AV-Plus

Deze verzekering laat u niet betalen voor dingen waar u geen gebruik van maakt boven de 50 jaar. Zo is kraamzorg bijvoorbeeld uit het pakket gehaald. Andere dingen waar u hoogstwaarschijnlijk juist veel aan heeft, worden vergoed in dit pakket. Voorbeelden hiervan zijn: goede vergoedingen voor brillen en lenzen, ruime tandartsvergoeding en een vergoeding voor de eigen bijdrage aan thuiszorg. Dit pakket kost €42,55 per maand.

5. AV-Basis

Voor slechts €10,95 per maand heeft u een aanvullende verzekering. Hierin worden de meest basic zaken vergoed, zoals: brillenglazen en monturen, alternatieve geneeswijzen en preventieve cursussen.

6. AV-Standaard

Deze standaard aanvullende verzekering, zorgt ervoor dat u goed genoeg verzekerd bent. Niet te veel, maar zeker niet te weinig. Voor een premie van €17,80 per maand kunt u gebruik maken van de vergoedingen die deze verzekering biedt. Voorbeelden hiervan zijn: tandheelkundige hulp, fysiotherapie en hulp in het buitenland.

7. AV-Top

Deze verzekering kunt u afsluiten als u wat extra zekerheid wilt. Dit is een van de meest uitgebreide verzekeringen die Zorg en Zekerheid biedt. Daarnaast is dit een erg populaire verzekering; geen enkele andere wordt zo vaak gekozen als deze. Vergoedingen zijn uitgebreid, zo wordt anticonceptie bijvoorbeeld 100 procent vergoed en bestaat er een ruime dekking voor brillen en lenzen. De premie bedraagt €36,95 per maand.

8. AV-Totaal

Zoals de naam al doet vermoeden; als u dit pakket voor €91 per maand afsluit, bent u compleet verzekerd. De vergoedingen zijn bij deze aanvullende verzekering heel ruim. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van extra kraamzorg als dat nodig is en mag u onbeperkt gebruik maken van fysiotherapeutische behandelingen.

Collectieve zorgverzekering

Als u gebruik wilt maken van  kortingen op de premie van uw zorgverzekeringen als medewerker of lid van een organisatie, is het misschien een idee om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. U krijgt dan korting op zowel uw basisverzekering, als op uw aanvullende zorgverzekering. Er zijn veel verschillende aantrekkelijke voordelen te noemen wanneer u kiest voor deze collectieve zorgverzekering. Zo zijn uw kinderen gratis meeverzekerd, worden uw declaraties binnen 10 dagen uitbetaald en kunt u gratis gebruik maken van gezondheidsadvies van het geZZondTeam.

CZ Direct is de jongerenverzekering van CZ. De zorgverzekeraar profileert zich met de volgende punten: alles zelf online regelen, alleen betalen voor zorg die je nodig hebt en gemakkelijk overstappen. Met een zorgverzekering bij CZ Direct heb je keuze uit zorgverleners waar de verzekeraar een contract mee heeft.

Omdat CZ Direct een verzekeraar voor jongeren is, houden ze de pakketten lekker overzichtelijk met een dekking voor zorg waar jonge mensen ook daadwerkelijk mee te maken hebben. Geen aparte tand- en oogverzekering, maar gewoon drie duidelijke aanvullende pakketten die met al deze zaken rekening houden.

Aanvullende verzekeringen

Bij CZ Direct kunt u in 2015 kiezen voor verschillende verzekeringspakketten. U kunt het basisverzekeringspakket aanvullen met: 1. CZdirect Budget CZdirect Budget is de goedkoopste aanvullende verzekering van CZ Direct. De polis kost €4,95 per maand en dekt onder andere fysiotherapie (tot 9 behandelingen), tot 100 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen en 75 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen. 2. CZdirect Basic Czdirect Basic is de tweede aanvullende verzekering van CZ Direct en vergoedt ook deels tandartskosten. De polis kost €12,25 per maand en dekt onder andere fysiotherapie (tot 12 behandelingen), tot 200 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen, 100 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen en tot 250 euro voor tandartskosten buiten de basisverzekering om. 3. CZdirect Extra CZdirect Extra is de derde en aanvullende verzekering van CZ Direct en vergoedt het meeste. De polis kost €26.00 per maand en dekt onder andere fysiotherapie (tot 18 behandelingen), tot 300 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen, 150 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen en 75 procent tot maximaal 500 euro voor tandartskosten buiten de basisverzekering om.

Aanvullende pakketten

Bij ONVZ kun je in 2015 kiezen uit de volgende aanvullende pakketten:

1. Zorgverzekering Startfit

In 2015 ligt de nadruk bij dit pakket onder andere op beweegzorg. Fysiotherapie en oefentherapie worden tot 100 procent vergoed. Het maximum ligt daarbij op 9 behandelingen. Ook onvoorziene behandelingen in het buitenland worden goed gedekt binnen dit pakket. Dit pakket is al beschikbaar vanaf €6,74 per maand.

2. Zorgverzekering Extrafit

Het volgende aanvullende pakket van ONVZ is al een stuk uitgebreider. Aan alternatieve geneeswijzen wordt hier bijvoorbeeld ruimschoots aandacht besteed. Het maximum voor alternatieve behandelingen ligt zelfs op 20. Ook worden behandelingen voor acné tot 21 jaar volledig vergoed als de dermatoloog een doorverwijzing gegeven heeft. Dit pakket kunt u al aanschaffen vanaf €8,83 per maand.

3. Zorgverzekering Benfit

Hoewel er enorm veel verschillende pakketten worden aangeboden bij ONVZ, zijn er toch grote verschillen. Zo is er nu ook nog een volledige dekking van anticonceptie vanaf 21 jaar toegevoegd en ook griepvaccinatie wordt 100 procent vergoed binnen dit pakket. Het kost €21,39 per maand.

4. Zorgverzekering Optifit

In dit pakket is zelfs plastische chirurgie opgenomen. Dit wordt volledig vergoed bij een correctie van een afwijkende oorstand tot 18 jaar en aantoonbare lichamelijke functiestoornis, zoals bijvoorbeeld een ooglid- en buikwandcorrectie en het vervangen van borstprotheses. Bovendien krijgt u stottertherapie tot wel €500,- vergoed als u besluit dit pakket te nemen. De kosten bedragen €36,73 per maand.

5. Zorgverzekering Topfit

Heel veel zaken worden volledig gedekt bij dit pakket. Zo wordt IVF voor vrouwen tot 43 jaar volledig gedekt. Ook ergotherapie wordt volledig vergoed. Het pakket voorziet ook in het geval van reumatoïde artritis of psoriasis; tot €500,- wordt vergoed als u om medische redenen naar een kuuroord moet. Als u besluit dit pakket te kiezen, betaalt u €53,94 per maand.

6. Zorgverzekering Superfit

Als u besluit om dit pakket te kiezen, heeft u een van de meest uitgebreide pakketten in Nederland. Bijna alle medische –noodzakelijke- kosten zijn hierin gedekt. Zo wordt bijvoorbeeld orthodontie compleet vergoed. Deze meest uitgebreide aanvullende verzekering kost €110,67 per maand.

Tandartsverzekeringen

1. Tandartsverzekering Tandfit A

Bij dit pakket is het van belang om te noemen dat 75 procent van uw tandartskosten, inclusief techniekkosten, wordt vergoed. Bovendien mag dat oplopen tot €250,- per kalenderjaar. De ongevallendekking bedraagt maximaal €2500 per jaar. Voor deze verzekering betaalt u €11,16 per maand.

2. Tandartsverzekering Tandfit B

Dit pakket is uitgebreid met de volledige dekking van uw tandartskosten voor controle en preventie, zoals bijvoorbeeld röntgenfoto’s en mondhygiëne. Bovendien is de ongevallendekking opgeschroefd tot €5000,- per jaar. Deze uitgebreidere verzekering kost €25,11 per maand.

3. Tandartsverzekering Tandfit C

De standaard vergoeding is bij dit pakket €1500,-. Daarnaast wordt 75 procent van uw algemene tandartskosten vergoed. Dit alles is voor u al beschikbaar vanaf €33,02 per maand.

4. Tandartsverzekering Tandfit D

Dit pakket is het meest uitgebreid; 100 procent van uw tandartskosten, inclusief techniekkosten wordt vergoed. De ongevallendekking bedraagt daarnaast nog steeds €5000,-. U krijgt bij dit pakket meer, maar de kosten worden niet veel hoger. Voor €36,97 heeft u een enorm uitgebreide tandartsverzekering.

Privé Zorgpakket

Rust en privacy zijn vaak van belang na een behandeling of operatie in het ziekenhuis. Dit pakket biedt tegen een aantrekkelijke premie, extra comfort en persoonlijke service. Op die manier kunt u zo snel mogelijk herstellen. Het Privé Zorgpakket biedt verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Voorbeelden hiervan zijn een eigen kamer, extra luxe zoals uitgebreide maaltijden, doorlopende bezoektijd en internetaansluiting. U kunt er ook voor kiezen om Privé Kamer (€18,60) , Zorg Luxe (€24,18) en Zorg Assistent (€24,18) allemaal te nemen, dan kiest u dus voor het Zorg Totaal pakket en dit kost €29,76.

Zorgplan internationaal

Als u in het buitenland woont of werkt, komt u in aanmerking voor de basisverzekering. Indien u langdurig in het buitenland verblijft of inkomsten uit het buitenland ontvangt, is het misschien handig om dit pakket af te sluiten. Zorgplan Internationaal bestaat uit verschillende modules en daarbij kunt u de keuze maken uit een basisdeel, vier aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Kamer.

Ditzo is onderdeel van ASR, net als de Amersfoortse, Europeesche verzekeringen en Ardanta.

Aanvullende pakketten

Ditzo biedt in 2015 keus uit een aantal aanvullende pakketten bovenop de basisverzekering.

1. ZorgGoed (€5.50 p. maand)

Het aanvullende pakket ZorgGoed van Ditzo biedt vergoedingen voor de kosten van fysiotherapie (tot 9 behandelingen per jaar), anticonceptie (maximaal €30,- per jaar) en medische hulp in het buitenland.

2. ZorgBeter (€8.85 p. maand)

Met het pakket ZorgBeter krijg je een hogere vergoeding voor anticonceptie. Het pakket biedt ook vergoedingen voor fysiotherapie (9 behandelingen per jaar) . Daarnaast zijn er aanvullende vergoedingen voor de kosten van medische hulp in het buitenland, zwangerschap en bevalling, alternatieve geneeswijzen en orthodontie.

3. ZorgBest (€24.25 p. maand)

Het ZorgBest pakket van Ditzo biedt je extra vergoedingen voor fysiotherapie (18 behandelingen per jaar), alternatieve geneeswijzen, anticonceptie (100% dekking) en sterilisatie. Daarnaast zijn er vergoedingen voor preventieve cursussen en vaccinaties.

Tandartsverzekering en bril- en lenzenabonnement

Naast deze aanvullende pakketten kun je je bij Ditzo ook aanvullend verzekeren voor tandartskosten en/of een bril- en lenzenabonnement. Deze kun je bovenop je basisverzekering en/of aanvullende verzekeringen nog erbij kiezen.

1. TandGoed (€9.25 p. maand)

Met het TandGoed pakket ben je aanvullend verzekerd voor de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen en specialistische ingrepen als een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van bruggen. Dit pakket vergoedt 75% tot €250,- per jaar.

2. TandBeter (€14.50 p. maand)

Het aanvullende pakket TandBeter vergoedt de meeste tandheelkundige kosten en de meest voorkomende specialistische ingrepen voor 100% tot €250,- per jaar.

3. TandBest (€26.50 p. maand)

Met TandBest kies je voor maximale dekking van de kosten voor normale behandelingen voor 100% tot een maximum van €500,- per jaar. Overige behandelingen worden voor 75% tot  €500,- per jaar vergoed.

4. Bril- en lenzenabonnement (€4.25 p. maand)

Bij Ditzo kun je ook kiezen voor een bril- en lenzenabonnement. Daarmee krijg je €100,- korting op de aanschaf van een complete bril of een jaarpakket lenzen bij Eyewish Groeneveld Opticiens. Daarnaast krijgt ieder kind dat meeverzekerd is ook €100,- korting op een kinderbril met ontspiegelde glazen.

De standaard Menzis basisverzekering, genaamd ZorgVerzorgd, kent in 2014 een maandelijkse premie van € 95,50. Daarnaast biedt Menzis twee varianten aan. Nieuw dit jaar is de Menzis BudgetBewust basisverzekering met een premie van € 86,50 per maand. De ZorgZó basisverzekering, waarmee u bij iedere zorgaanbieder terecht kunt, is een restitutiepolis met een maandpremie van € 99,50.

Aanvullende verzekeringen

Menzis biedt drie aanvullende pakketten aan die als aanvulling op uw ZorgVerzorgd basisverzekering en ZorgZó basisverzekering kunt afsluiten.

1. ExtraVerzorgd 1 (€ 7,45 p.m.)

Dit meest simpele aanvullend pakket dekt onder andere negen fysiotherapiebehandelingen per jaar en heeft een volledige buitenlanddekking. Alternatieve geneeskunde wordt niet vergoed

2. ExtraVerzorgd 2 (€ 18,20 p.m.)

Het tweede pakket vergoedt onder andere achttien behandelingen fysiotherapie, € 100,- voor brillen en contactlenzen per twee kalenderjaren, maximaal € 100,- per voor de eigen bijdrage geneesmiddelen en maximaal € 400,- voor alternatieve behandelwijzen.

3. ExtraVerzorgd 3 (€ 36,70 p.m.)

Het meest uitgebreide aanvullend pakket dekt veertig fysiotherapiebehandelingen, € 150,- voor brillen en en lenzen, maximaal € 200,- per kalenderjaar voor de eigen bijdrage geneesmiddelen en maximaal € 600,- voor alternatieve behandelwijzen.

Combinatiepakketten

Menzis biedt ook twee combinatiepakketten, waar ook een aantal tandheelkundige behandelingen vergoed wordt.

4. JongerenVerzorgd (€ 16,95 p.m.)

Dit combinatiepakket is speciaal bedoeld voor mensen tussen de 18 en 30 jaar oud. Je betaalt niet voor zaken als kraamzorg en overgangsconsulenten, maar bijvoorbeeld wel fysiotherapie, sport medisch advies en vergoedingen voor tandartsconsulten.

5. BudgetBewust Aanvullend (€ 11,95 p.m.)

Een aanvullende- en tandartsverzekering in één met dekking voor fysiotherapie (9 behandelingen), spoedeisende zorg in het buitenland (werelddekking) en een tandartsverzekering (80% tot maximaal € 250 per jaar). Alleen mogelijk in combinatie met de BudgetBewust basisverzekering.

Tandartsverzekeringen

Mensen die geen combinatiepakket afsluiten kunnen een losse tandartsverzekering nemen. Menzis biedt keuze uit vier verschillende tandartspakketten.

1. TandVerzorgd 1 (€ 9,90 p.m.)

Biedt vergoedingen voor onder andere consulten, tandsteen verwijderen, verdoving, vullingen, röntgenfoto’s en wortelkanaalbehandelingen.

2. TandVerzorgd 2 (€ 16,85 p.m.)

Dekt naast de vergoedingen voor onder andere consulten, tandsteen verwijderen, verdoving, vullingen, röntgenfoto’s en wortelkanaalbehandelingen ook de helft van de kosten voor parodontologie.

3. TandVerzorgd 3 (€ 34,00 p.m.)

De meest luxe tandartsverzekering biedt vergoedingen voor onder meer consulten, vullingen, kronen en bruggen, eenmalig € 2000,- voor orthodontie tot 18 jaar, eenmalig € 1000,- voor orthodontie vanaf 18 jaar, parodontologie en wortelkanaalbehandelingen.

4. TandVerzorgd 1P (€ 6,95 p.m.)

TandVerzorgd 1P is een tandartsverzekering voor mensen met een volledige prothese. Draagt u zowel in de onder- als bovenkaak een kunstgebit? Dan kunt u TandVerzorgd 1P aanvragen. Met deze verzekering wordt de wettelijke eigen bijdrage bij een volledige gebitsprothese of een volledige implantaatprothese geheel vergoed.

Menzis ZorgPlus

Speciaal voor medewerkers in de zorg en hun gezinsleden heeft Menzis vijf aanvullende zorgverzekeringen in het leven geroepen. De ZorgPlus pakketten zijn inclusief tandartsdekking.

Menzis GarantVerzorgd

Een ander speciaal aanvullend pakket is GarantVerzorgd. Mantelzorgers die een GarantVerzorgd pakket nemen krijgen bijvoorbeeld een vergoeding voor het inhuren van een vervangend mantelzorger in geval van ziekte of vakantie.