Zorgverzekering.net in de media

BnrBNR Nieuwsradio

Sophie van der Zee werd geïnterviewd door BNR Nieuwsradio over het gegeven dat steeds meer mensen vanwege gemoedsbezwaren geen zorgverzekering afsluiten: “Wanneer je gemoedsbezwaren hebt, dan kun je ontheffing van de premieplicht aanvragen. Je verklaart dan dat je gemoedsbezwaren hebt tegen elke vorm van verzekering en hoeft dan geen zorgpremie te betalen.”

 

kassa-varaKassa Vara

Kassa Vara berichtte over de goedkoopste zorgverzekering ooit, die door Zorgverzekering.net bekend werd gemaakt. Deze zorgverzekering is speciaal voor studenten en is al verkrijgbaar vanaf een premie van 57,92 per maand.

 

 

tros radarTros Radar

Volgens Tros Radar is het van belang bij de keuze van een zorgverzekering niet alleen te letten op prijs, maar ook op keuzevrijheid. Wanneer je voor een polis met beperkte keuze voor ziekenhuizen en zorgaanbieders kiest, is het belangrijk dat je dat bewust doet. Één van de vergelijkingswebsites die je volgens Tros Radar kunt gebruiken is Zorgverzekering.net.

 

ONVZ

ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ werd door Zorgverzekering.net uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar 2013, op basis van een onderzoek naar de tevredenheid over zorgverzekeraars. De verzekeraar scoorde met een rapportcijfer van 8,1 het hoogst. Ook was ONVZ volgens consumenten het meest betrouwbaar, responsief en het meest zorgzaam.

 

war_child_logo Zorgverzekering.net voor War Child

Voor iedereen die dit jaar via Zorgverzekering.net overstapt van zorgverzekering, doneert Zorgverzekering.net 5 EURO aan War Child. Voor 12 euro kan een oorlogskind al deelnemen aan één van de programma’s van War Child. Zo kunnen consumenten met hun overstap van zorgverzekering in 2014 kosteloos een oorlogskind helpen.

 

healthydutch

Healthy Dutch

Hét Nederlandse gezondheidsblog. Hier lees je de laatste nieuwtjes, tips en trends op het gebied van gezondheid. Bij Healthy Dutch draait alles om gezondheid en gezond leven. En daar hoort uiteraard ook een goede zorgverzekering bij. Daarom is Zorgverzekering.net powered by Healthy Dutch.

 

at5AT5

De zorgverzekering vergelijker van Zorgverzekering.net is onafhankelijk, eenvoudig en snel. Je kunt de verschillende zorgverzekeringen vergelijken op basis van de hoogte van het eigen risico, premie, dekking en keuzevrijheid. Zo vind je gemakkelijk de zorgverzekering die het beste bij je past. Daarom maakt AT5 ook gebruik van de zorgvergelijker van Zorgverzekering.net.

 

RTV RijnmondRTV Rijnmond

Ook via RTV Rijnmond kun je gebruik maken van de onafhankelijke zorgverzekering vergelijker van Zorgverzekering.net. Je kunt je verschillende voorkeuren invullen in de module en krijgt dan in een handig overzicht te zien welke zorgverzekeringen daarop aansluiten.

 

RTV_Utrecht

RTV Utrecht

Ook via de website van RTV Utrecht kun je gebruik maken van de onafhankelijke zorgvergelijker van Zorgverzekering.net. Je kunt dan de verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en direct de beste verzekering afsluiten bij de aanbieder.