Hoe vergelijken wij

Hoe wij zorgverzekeringen vergelijken

Wat doen wij voor u?

Wij vergelijken via onze website zorgverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor zorgverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van niet alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. [Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie.]

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor zorgverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke zorgverzekeringen u in aanmerking komt. Alle zorgverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: bijvoorbeeld de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat .

Wat is ons verdienmodel?
Wanneer u via onze website een zorgverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van Zorgverzekering.net is onderdeel van de collectieve vergunningsaanvraag financi├źle dienstverlening van zanox B.V.