Univé beste verzekeringswebsite van 2014

Univé wint de prijs ‘Beste Website’ in de categorie verzekeren. De website van het Zilveren Kruis wint de prijs voor de populairste verzekeringssite. De verkiezing van ‘Website van het Jaar’ is een initiatief van online-marktonderzoeker MetrixLab en onlinemagazine Emerce.

Website van het Jaar

Elk jaar wordt de ‘Website van het Jaar’ verkiezing georganiseerd door MetrixLab en Emerce. Tijdens deze verkiezing kunnen bezoekers van de Website van het Jaar, stemmen op verschillende sites in 23 categorieën. Ongeveer 600.000 mensen hebben in de periode 29 september tot en met 7 november hun stem uitgebracht. Per categorie zijn er twee awards te winnen één voor  Beste Website en één voor Populairste Website.

Beste website en populairste website

De beste website werd beoordeeld op het design, de navigatie en de inhoud van de website. Ook konden de bezoekers aangeven in welke mate ze de website zouden aanbevelen aan anderen. In elke categorie werd ook de populairste website gekozen. De populairste sites zijn de sites met het hoogste aantal stemmen. In de categorie verzekeren heeft de website van Univé de prijs voor Beste Website gewonnen en het Zilveren Kruis de prijs voor Populairste Website. Tweakers Pricewatch kreeg van de stemmers de beste kwaliteitsbeoordelingen en won daarmee de prijs ‘Website van het jaar 2014’. Deze prijs is op donderdag 27 november uitgereikt tijdens een feestelijke avond. De uitreiking vond plaats in ‘The Harbour Club’ in Amsterdam waar een exclusief galadiner, optredens en een borrel plaatsvonden.

Meer interessante artikelen

Discussieer mee!