OHRA zorgverzekering

Over OHRA

OHRA is een verzekeraar die rechtstreeks met de klanten zaken doet. Dus zonder tussenkomst van een tussenpersoon. De kracht van Ohra zorgverzekering is dat u direct geholpen wordt. Met duidelijke taal, producten die begrijpelijk zijn en een snelle service. U kiest zelf wat u wilt afsluiten. Dat kan via de telefoon, internet of post. U kunt alles zelf makkelijk en snel regelen. Mocht het u niet lukken, dan helpt OHRA u daarbij.

De voordelen van OHRA

  • U regelt al uw zorgzaken eenvoudig via internet en profiteert van interessante kortingen.
  • Met de vergoedingswijzer weet u precies waar u recht op heeft.
  • Geen rekeningen voorschieten.
  • Wijzigingen Online doorgeven bv verhuizen of kind geboren.
  • 1 keer per jaar zonder medische keuring, uw verzekering aanpassen.
  • Uitgebreide informatie over zorg in buitenland, zwangerschap en bevalling of diabetes.
  • Interessante kortingen en voordelen om fit en gezond te blijven.
  • Online geneesmiddelen bestellen.
  • Vrijheid keuze zorgverlener.

Aanvullend verzekeren

Jongeren

Een basis zorgverzekering vergoedt het aller-noodzakelijkste en dus enkele dingen niet. Wil je een verzekering niet te ingewikkeld en toch wat meer zorg vergoed krijgen dan wat in de Basisverzekering zit. Dit pakket voor jongeren is daarvoor. Geen toestanden, duidelijk en weten waar je aan toe bent, dat is deze jongeren verzekering. Zorgzaken waar je als jongere mee te maken kunt krijgen zitten er in en meer ook niet. Een bril nodig of je overweegt ooglaseren er is een vergoeding voor, je wilt de wereld ontdekken, het begint bij vaccinaties. Ohra geeft je er een vergoeding voor.

Aanvullend

Een aanvullende verzekering voor jongeren, alleenstaanden, en stellen zonder kinderen. U wilt een aanvullende verzekering, maar daar niet teveel voor betalen, overweeg dan dit OHRA aanvullend pakket. Bezoekt u wel eens een alternatieve arts, dan biedt dit aanvullende pakket een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen en middelen. Heerlijk samen op vakantie en het liefst wat verder weg, vaccinaties zijn dan geen optie, maar een must. Dit pakket komt u tegemoet met een vergoeding. Er is geen vergoeding voor Orthodontie.

Extra Aanvullend

Bent u een iets oudere single, bent u met zijn tweeën of misschien al een gezin met jonge kinderen dan zou u dit pakket in overweging kunnen nemen. Omdat toch de zorgbehoefte voor elke levensfase anders is, biedt dit zorgpakket waarschijnlijk wat u zoekt. Een aantrekkelijke premie en toch niet het gevoel hebben onderverzekerd te zijn. Dit pakket kent al een vergoeding als u met uw jonge kinderen naar de orthodontist moet. U bent zich al meer bewust van het belang van uw eigen gezondheid, OHRA Extra aanvullend reikt u de hand met een hogere vergoeding voor Alternatieve geneeswijzen en middelen.

Uitgebreid

Een uitgebreide aanvullende zorgverzekering als u hogere vergoedingen wenst, De extra maandpremie die u ervoor betaald is zijn geld waard. Voor wie zou dit aanvullende pakket geschikt zijn? Voor samenwoners, jonge gezinnen met kinderen, ook voor gezinnen met al oudere kinderen. Er is een volledige vergoeding van de eigen bijdrage kraamzorg. De vergoeding die de OHRA geeft voor Orthodontie, zal een behandeling door de Orthodontist niet in de weg staan. En er worden meer behandelingen vergoed bij de fysiotherapeut. Een aanvullende verzekering waarbij vergoedingen en de te betalen premie in evenwicht is.

Uitgebreid Vitaal

Wanneer u de 50 bent gepasseerd is uw zorgbehoefte anders dan van bijvoorbeeld een student. Met deze aanvullende verzekering OHRA Uitgebreid Vitaal komt Ohra tegemoet aan uw wensen met vergoedingen en extra kortingen die passen bij uw leeftijd. De hoogte van de vergoeding voor bezoek aan een alternatieve arts zijn aangepast aan dat frequentere bezoek. Orthodontie zult u tevergeefs zoeken in deze aanvullende verzekering. Lukt het niet helemaal met diëten, een dieetadvisering kan u waarschijnlijk op weg helpen. Ook als u last heeft van uw spieren en gewrichten, kan het verhoogde aantal behandelingen bij de fysiotherapeut u verlichting geven.

Extra Uitgebreid

Dit is de meest uitgebreide aanvullende verzekering. Een algemeen pakket waar meer doelgroepen zich in zouden kunnen vinden. Door OHRA bedacht voor Gezinnen met kinderen en ouderen. De vergoedingen zijn aangepast aan de wens om het beste te willen in bijna elke zorgsituatie. Vergoedingen voor Brillen of lenzen, orthodontie en fysiotherapie passen bij de naam van dit aanvullende pakket “Extra uitgebreid”.

Tandartsverzekering

OHRA kent vier Tandengaaf aanvullende tandartsverzekeringen. Oplopend in premie en in vergoedingen. Kenmerkend voor Tandengaaf is dat alle behandelingen door de tandarts voor 100% vergoed worden tot aan het verzekerde bedrag. Met een uitzondering voor bleken van tanden. OHRA kent ook drie Tandengezond aanvullende verzekeringen.  Deze zijn ook oplopend in premie en verzekerde bedragen. Deze Tandengezond pakketten zijn meer gericht op onderhoud van het gebit en er zijn geen vergoedingen voor o.a. tanden bleken, implantaten, kronen en bruggen. Voor de rest zijn de vergoedingen 100%.

Beperkt Aanvullend

Bij de OHRA Online compact aanvullende verzekeringen, regelt u alles zelf online. Het voordeel voor u is, volledig digitaal inzicht in uw polis en vergoedingen. Voor OHRA scheelt het tijd die medewerkers u van dienst zijn en zij belonen dat met een lage premie voor uw aanvullende verzekering. Deze aanvullende verzekering Beperkt aanvullend, vergoed wat zorg bovenop de basisverkering. Voor jongeren, alleenstaanden die toch een iets ruimere vergoeding willen dan alleen de basisverzekering. Er is een vergoeding als u een bril of lenzen nodig heeft. Gaat u naar het buitenland en heeft u daarvoor vaccinaties nogi, dan worden deze al in dit pakket volledig vergoed. Er is geen tandheelkundige zorg.

Compact Aanvullend

Jongeren en samenwonenden, jonge gezinnen  zullen zich vinden in deze aanvullende verzekering. De bedragen die OHRA vergoed zijn afgestemd op hen, die iets meer zorg willen dan alleen het absoluut noodzakelijke. En het fijne is dat er al een tandartsverzekering standaard bij in zit. Er is een maximaal bedrag wat vergoed wordt voor deze tandartsverzekering. Voor uw bezoek aan een alternatieve arts zijn ook vergoedingen opgenomen in deze aanvullende verzekering Compact Aanvullend.

Compact Aanvullend Plus

De plus in deze aanvullende verzekering betekend inderdaad enkele plussen in de vergoeding die gedaan worden. Gezinnen met kinderen zullen het waarderen dat er in deze verzekering al een vergoeding is voor Orthodontie voor kinderen tot 22 jaar. Om de benodigde bril te betalen kent de verzekering een hogere vergoeding. Ook de vergoeding voor alternatieve geneeswijzen is aangepast aan het karakter van Aanvullend+.  De tandartsrekening wordt door OHRA tot een hoger bedrag vergoed. Een aanvullende verzekering voor degenen die goed verzekerd willen zijn voor een prettige premie. Meer informatie over de aanvullende verzekeringen van OHRA vindt u hier.

Meer interessante artikelen

Discussieer mee!