Eerste online marktplaats voor ZZP-ers in de zorg

KiesvoorjeZorg.nl heeft de eerste online marktplaats voor ZZP-ers in de zorg gelanceerd. Op de website kunnen ZZP-ers zichzelf presenteren. Bezoekers van de website kunnen de verschillende ZZP-ers en de zorg die zij aanbieden met elkaar vergelijken.

Aanleiding

Als iemand staat ingeschreven als ZZP-er, moet hij van de Belastingdienst meerdere werkgevers hebben. Als dit niet het geval is, is er sprake van een langdurige werkrelatie en kan de ZZP-er volgens de Belastingdienst net zo goed in dienst gaan bij deze opdrachtgever. Als een ZZP-er via een bemiddelaar voor meerdere opdrachtgevers werkt, wordt de bemiddelaar gezien als werkgever.

Motivatie

KiesvoorjeZorg wil ZZP-ers met deze online marktplaats helpen om in direct contact met verschillende opdrachtgevers te komen. Dit kunnen zorgbehoevenden zijn, maar ook zorgverleners. KiesvoorjeZorg wil graag duidelijk maken hoe groot de groep ZZP-ers in de zorg is. Ook willen zij aantonen dat er vraag is naar deze professionals. Met deze online marktplaats willen zij vraag en aanbod samenbrengen.

Concept

ZZP-ers kunnen zich gratis aanmelden op de website. Zij kunnen een profiel aanmaken waarin ze eenvoudig kunnen aangeven welke zorg ze leveren. Voor een uitgebreider account kan de ZZP-er een abonnement nemen. Met dit premium account kunnen zij meer informatie plaatsen over de zorg die zij bieden en de ervaring die ze hebben. Bezoekers kunnen zoeken op een bepaalde zorgcategorie en verschillende ZZP-ers binnen deze categorie met elkaar vergelijken. Door de profielen te bekijken kunnen zij zien wat de verschillende ZZP-ers te bieden hebben en contact opnemen met de ZZP-er naar keuze.

Meer interessante artikelen

Discussieer mee!