CZ zorgverzekering

Meer over CZ

CZ doet zijn best om voor u de beste zorg te bieden en houdt daarbij van een snelle en persoonlijke aanpak. Als het over Zorg gaat geeft CZ u graag advies en begeleidt u in uw zorgtraject en bij al uw zorgvragen. CZ heeft drie aanvullende verzekeringen, die afgestemd zijn op de verschillende fasen van uw leven. Daarnaast nog aanvullende verzekeringen oplopend in zorg van beter naar best. Tevens kunt u voor uw tandzorg prima bij CZ terecht.

De twee hoofdverzekeringen van CZ zorgverzekering

Zorg- op maat polis

De zorgaanbieder moet een contract  met CZ hebben.

Zorg keuze polis

Hier is de vergoeding maximaal

Aanvullende pakketten

Jongeren

Elke levensfase heeft zo zijn behoefte aan zorg. Deze aanvullende verzekering van CZ is speciaal voor jongeren en alles wat zij nodig hebben aan zorg. Deze aanvullende verzekering is inclusief een Tandartsverzekering en ook voor de kosten die gemaakt worden bij de Orthodontist heeft CZ een vergoeding. Een reis geplant naar het buitenland, CZ heeft voor u een dekking die de meeste risico’s voor u afdekt. Het is altijd verstandig voordat u een buitenlandse reis gaat maken, contact op te nemen met CZ. U bent dan 100% op de hoogte van waar CZ u mee kan helpen.

Gezinnen

Opvoeden van kinderen is soms een hele uitdaging. CZ neemt u met deze aanvullende verzekering Gezin een stukje zorg uithanden. U hoeft zich dan in ieder geval niet af te vragen of het met de medische zorg voor uw gezin wel goed zit. Een doordachte aanvullende verzekering voor u en uw gezin. Gezinnen met en zonder kinderen zullen zich prima verzekerd voelen met dit pakket. Orthodontie tot 22 jaar is hier prima verzekerd. Heeft u nog geen kinderen, maar denkt u daar al wel over na, dan zult u de kraamzorg vergoeding waarderen.

50+

De jaren gaan snel en voor u het weet valt u in de categorie van deze aanvullende verzekering. De 50 plussers zijn actieve mensen die op het gebied van bewegen niet onder doen voor de jongeren. Toch moeten zij aan een aantal dingen letten.CZ heeft dit ook bedacht en deze aanvullende verzekering is daar het resultaat van. Voor de premie hoeft u het niet te laten. Een pakket waar u zich verzorgd bij zult voelen.

Basis

Een aanvulling op uw basisverzekering voor een kleine premie, dat is deze aanvullende verzekering met de naam Basis. Een vergoeding voor fysiotherapie en voor alternatieve geneeswijzen is wat u bovenop uw basisverzekering kunt verwachten. U bent jong en gezond dan is dit een prima aanvulling voor u.

Plus

Voor jongeren, singles en samenwoners zal deze aanvullende verzekering voldoende zijn. U bezoekt af en toe een alternatieve arts of gebruikt alternatieve geneesmiddelen dan heeft CZ vergoedingen voor u. De bril of lenzen die u nodig heeft zullen in dit pakket al op een vergoeding kunnen rekenen.

Top

Deze aanvullende zorg verzekering Top is voor iedereen die goed verzekerd wil zijn van zorg maar dat niet wil overdrijven. Een prima vergoeding voor als u naar een fysiotherapeut moet. Wat meer een alternatieve arts bezoekt en u de bril die u draagt om de paar jaar wilt vervangen. Dit pakket is de middenweg tussen premie en zorg die CZ u biedt.

Excellent

Een aanvullende verzekering met hoge vergoeding. Voor iedereen die geen risico wenst te lopen en voor zichzelf het allerbeste wil. Hoge vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen en voor fysiotherapie. Heeft u een nieuwe bril nodig met dit pakket hoeft u zich daar financieel geen zorgen over te maken. Er blijft weinig te wensen over als u kiest voor dit zorgpakket. Een zeer goede aanvullende verzekering voor de single de samenwonende de oudere die geen genoegen neemt met minder.

Supertop

Deze aanvullende verzekering lijkt op het excellent pakket. Voor de detail verschillende kunt het beste de twee pakketten excellent en Supertop naast elkaar leggen en voor uzelf bepalen of u voor de een of de ander kiest. Er is een premieverschil tussen deze twee pakketten die toch behoorlijk is en alleen u kunt bepalen of u zich hierin kunt vinden. Het Supertop pakket heeft bijna 100% vergoedingen voor Tandarts en Orthodontie.

Tandartsverzekering

CZ heeft de aanvullende Tandartsverzekering Tandarts en Tandarts uitgebreid. De verschillen zitten in de maandpremie en het maximale bedrag dat wordt vergoed in deze Tandartspakketten. De vergoeding voor kronen en inlays zijn 75% tot aan het verzekerde bedrag.

Meer interessante artikelen

Discussieer mee!