Anderzorg zorgverzekering

Over Anderzorg

Vindt u alles al duur genoeg en wilt voor uw zorg niet meer betalen dan nodig, maar u wilt wel een hele goede zorg. De Anderzorg zorgverzekering biedt u dit. Anderzorg is goedkoop, betrouwbaar. Nu is de dekking van de Basisverzekering bij alle zorgverzekeraars gelijk, maar de premies verschillen. De Basispremie van Anderzorg horen bij de laagste premies van Nederland. Bij Anderzorg kunt u bijna alles via  internet regelen. En wat u doet, hoeft AnderZorg niet te doen en dat scheelt premie. Anderzorg is onderdeel van Menzis. Een zorgverzekeraar met bijna 2 miljoen verzekerden. Anderzorg biedt u goede zorg tegen een scherpe premie. Omdat de dekking van de basisverzekering soms niet genoeg is, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Bij Anderzorg heb je keuze uit drie aanvullende zorgverzekeringen.

Anderzorg Jong

Een speciale aanvullende zorgverzekering voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Naast de aantrekkelijke premie, biedt deze aanvullende verzekering de zorg voor jongeren die zij nodig hebben. Als je jong bent en gezond heb je misschien minder nodig, maar als er dan wat is wil je toch goed verzekerd zijn, dat biedt deze polis. Er is een dekking voor brillen en contactlenzen. Bezoek je een alternatieve arts, is er een vergoeding voor. Ook voor fysiotherapie is er een ruimere dekking dan alleen op een basisverzekering. Een beperkte dekking voor de tandarts is ook iets wat u in deze polis zult vinden.

Anderzorg Extra

Een aanvullende zorgverzekering voor de volwassenen vanaf 18 jaar, waar u niet teveel voor betaald. U wilt niet het risico lopen voor te weinig verzekerd te zijn, maar wilt ook niet oververzekerd zijn, dit is voor u de polis. Wat u nodig heeft zit in het vergoedingenpakket, niets minder en ook niets meer. Boven op de basisverzekering is er een uitgebreidere vergoeding voor brillen en contactlenzen, is er een betere vergoeding voor de fysiotherapeut en is de vergoeding voor een alternatieve behandelwijze hoger.

Anderzorg Tand

Anderzorg heeft een aanvullende Tandartsverzekering die u kunt afsluiten. Deze Tandartsverzekering Kunt u afsluiten als een aanvullende verzekering bovenop de basisverzekering of op de Anderzorg Extra. Niet op de Anderzorg Jong omdat daar al een beperkte dekking voor Tandarts in zit. De Anderzorg Tand vergoed de meest voorkomende zorg bij een Tandarts, zoals vullingen, consulten, controles, en vullingen en zelfs een vergoeding voor bruggen en kronen. Ook voor Orthodontie is er een vergoeding.

Meer informatie

Aanvullende zorgverzekeringen Anderzorg

Meer interessante artikelen

Discussieer mee!