Anderzorg spant kroon met premie van 66 euro

Anderzorg heeft vandaag de premie voor 2015 bekendgemaakt. Met een maximaal eigen risico betalen verzekerden bij Anderszorg maar 66 euro per maand. De verzekeraar geeft in 2015 een hogere korting bij het verhogen van het eigen risico ten opzichte van 2014.

Naturapolis 6,75 euro duurder

Zonder verhoogd eigen risico kost de naturaverzekering van Anderzorg dit jaar 86,25 euro per maand. In 2015 wordt de verzekering met 6,75 euro per maand duurder, dan betalen verzekerden 93 euro per maand.

Meer korting bij verhogen eigen risico

Verzekerden met een maximaal eigen risico betalen bij Anderzorg volgend jaar maar 66 euro per maand. Zij krijgen dus een korting van 27 euro per maand op de basisverzekering, wanneer zij hun eigen risico verhogen naar 875 euro. In 2014 betaalden verzekerden met een maximaal eigen risico 62,25 per maand. Zij kregen door hun eigen risico te verhogen dus slechts 24 euro korting op de zorgpremie.

Goedkoopste van Nederland?

Anderzorg beweert op de website dat zij voor het vijfde jaar op een rij de goedkoopste zorgverzekering van Nederland hebben. Voor verzekerden met een maximaal eigen risico is dit inderdaad het geval. Toch kan het zijn dat zij met een collectiviteitskorting bij een andere verzekeraar goedkoper uit zijn.

Meer interessante artikelen

Discussieer mee!